Corod: Proiect prin PNRR al Primăriei, de peste 250.000 de euro, suspendat pentru verificări

0
50

Un proiect al primăriei comunei Corod, obținut prin PNRR, în valoare de peste 250.000 de euro, derulat la Liceul Tehnologic nr. 1,  a fost suspendat. Proiectul care prevede dotarea cu mobilier și materiale didactice, a intrat în licitație la mijlocul lunii ianuarie, dar a fost suspendat temporar de către ANAF, pentru verificări.

 

Doru Isac, responsabil cu achizițiile la Primăria Corod a declarat pentru cotidianul gălățean ”Viața Liberă” că este vorba despre o procedură uzuală, verificările proiectelor de către ANAF făcându-se prin sondaj.

 

Contractul pentru dotarea Liceului Tehnologic nr. 1 Corod cu mobilier și echipamente tehnice și electronice a fost scos la licitație pe bucăți: pentru laboratorul de informatică, pentru achiziționarea mobilierului pentru sălile de clasă, a mobilierului și a materialelor didactice pentru laboratoare, dotarea salii de sport, dotarea cu echipamente și materiale didactice a atelierelor de practică, dotarea cu echipamente digitale a atelierelor de practică, dotarea cu echipamente specifice și mobilier a cabinetelor de consiliere psihopedagogică. Termenul de finalizare a proiectului este 31 decembrie 2024.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here