Mai multe mașini, blocate în nămeți, au fost scoase noaptea trecută de ISU Galați

0
50

Potrivit ISU Galați,  în timpul nopții de luni spre marți au fost semnalate mai multe incidente în care oamenii au rămas blocați cu mașinile în nămeți. În localitatea Pleșa, au fost două mașini blocate, pasagerii fiind ajutați de utilajele de deszăpezire pentru a ajunge la destinație.

Un alt autoturism, în care se aflau patru persoane, a derapat și a rămas fără combustibil pe DC 72, în zona Coasta Lupei, din comuna Nicorești. Pasagerii au așteptat două ore până au fost preluați de o altă mașină. 

În comuna Brăhășești, în timpul nopții, un convoi de 10 mașini a rămas blocat. Oamenii voiau să ajungă la Tecuci și au fost scoși din nămeți de SVSU cu sprijinul echipelor de la Drumuri Județene.

De asemenea, o mașină cu patru persoane (doi copii mici), care venea din Cehia și se îndrepta către Vama Oancea, a rămas blocată. La un moment dat, mașina s-a defectat și a rămas înzăpezită. Cu sprijinul voluntarilor din Valea Mărului, Corni și utilaje de la Drumuri județene, cele patru persoane au fost preluate și au fost găzduite de primarul din comuna Corni.

În timpul nopții de luni spre marți a nins viscolit, astfel că pe multe porțiuni de drum s-a intervenit de mai multe ori pentru înlăturarea zăpezii de pe partea carosabilă. S-au împrăștiat peste 200 de tone de material antiderapant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here