Pompierii tecuceni au cel mai nou și mai modern sediu din țară! Clădirea a costat peste 3.600.000 de euro!

0
58

Noul sediu al pompierilor tecuceni, unul dintre cele mai frumoase și mai moderne din România, a fost dat în în folosință sâmbătă, 2 februarie, în prezența Secretarului de Stat, Raed Arafat. Clădirea nou construită a costat peste 3.600.000 de euro, iar banii au provenit de la Banca Mondială, pe baza unui proiect elaborat de Departamantul de Stat pentru Situații de Urgență.

Dr. Raed Arafat, șeful DSU, avea să declare: „Participăm la inaugurarea celei de-a doua clădiri reconstruite complet prin programul Băncii Mondiale de reabilitare  a clădirilor unde activează colegii pompieri și de unde pleacă pentru a salva vieți“.

Și primarul Lucian Costin a adresat un mesaj pompierilor tecuceni: ” Tăcuți, pricepuți, demni și asumați, pompierii au fost mereu acolo unde a fost nevoie de ei. Și au salvat vieți și bunuri materiale fără să aștepte recompense. Dragi pompieri, în numele comunității tecucene vă mulțumesc pentru spiritul de sacrificiu, pentru că sunteți un #exemplu pentru noi toți!”

La manifestarea de inaugurare au fost prezente și alte oficialități, printre care senatorul George Stângă și Prefectul județului Galați, Claudiu Gavril.

Unitatea de pompieri de la Tecuci deservește nu doar orașul, dar și 73 de alte localități  din nordul județului Galați, fiind destinată să intervină, la nevoie, în sprijinul a aproximativ 200.000 de oameni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here