Un bărbat de 75 de ani a ars de viu în propria casă

0
73

O casă din localitatea Măstăcani a ars în întregime până la intervenția pompierilor. Focul violent se pare că ar fi izbucnit de la o sobă din care a căzut jar pe podeaua locuinței, aprinzând totul în jur.

Pompierii de la Tg. Bujor și de la Galați au fost alertați în jurul orelor 23,00, iar în momentul intervenției au constatat că focul cuprinsese deja toată casa, amenințând să se extindă și la gospodăriile din jur pe fondul vântului puternic. Misiunea a fost cu atât mai dificilă cu cât salvatorii trebuiau să-l scoată din flăcări pe proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 75 de ani.  

”Concomitent cu acțiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unei persoane despre care vecinii și apelanta la 112, spuneau că s-ar afla în locuință. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 75 de ani, declarat decedat de echipajul SAJ care tocmai predase un pacient pe aceeași stradă”, a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here