Un tecucean adoptat în SUA își caută familia

0
82

„Sunt curios să știu dacă mai am frați și surori. Nu judec pe nimeni pentru decizia de a mă da spre adopție. Vreau doar să îi cunosc”, este cel mai recent mesaj postat, pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României„, de un tânăr născut în Tecuci şi adoptat în străinătate, relatează cotisianul ”Viața Liberă”.

Florin Alexandru Cîrjeu apelează la ajutorul comunității pentru a-și găsi rădăcinile. „Vă salut din America! Numele meu la naștere a fost Cirjeu Florin Alexandru, născut în 2 aprilie 1998, în Tecuci, județul Galați, fiul lui Cirjeu Gina, născută în 1978 în Tecuci, adresa ei în momentul nașterii fiind Brăhășești, județul Galați. Sunt curios să știu dacă mai am frați și surori. Nu judec pe nimeni pentru decizia de a mă da spre adopție. Vreau doar să îi cunosc. De aceea apelez la această pagină și la voi toți oamenii minunați care sunteți aici, să mă ajutați să îmi cunosc rădăcinile. Vă mulțumesc tuturor!”, este mesajul tânărului.

Apelul lui, distribuit pe rețelele de socializare, a generat comentarii postate de persoane care susțin că i-ar fi veri sau ar fi rude cu mama lui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here