Vremea în zona Tecuci în următoarele zile și în următoarele două săptămâni

0
62

Meteorologii anunță pentru joi, 11 ianuarie, o temperatură de – 8 grade la ora 07.00. După aceea apare soarele, se va încălzi și vor + 2 grade în jurul orei 14.00. Seara temperatura scade din nou și vor fi – 4 grade în jurul orei 20.00. Vineri este posibil să ningă. Vor fi – 2 grade dimineața la ora 07.00 și – 1 grad la prânz, seara urmând să se înregistreze – 6 grade Celsius.  Sâmbătă, 13 ianuarie, dimineața vor fi – 7 grade la ora 07.00, + 2 grade la prânz și – 2 grade seara în jurul orei 20.00.

În următoarele două săptămâni, vremea va fi în continuare rece în zona Moldovei, dar cu temperaturi apropiate de cele normale ale perioadei, conform prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie. În acelaşi timp, precipitaţiile sub diferite forme îşi vor face simţită prezenţa în întreaga ţară.

În primele zile din interval, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, cu media maximelor cuprinsă între de -8 şi -6 grade, iar a minimelor între -14 şi -10 grade. Până pe 14 ianuarie vor fi variații semnificative de la o zi la alta, astfel încât maximele vor avea medii între -4 și + 2 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -12 și -2 grade. Ulterior, până pe 21 ianuarie, regimul termic nu va mai avea oscilații majore, astfel că temperaturile diurne se vor situa în jurul valorii de + 2 grade, iar cele nocturne vor fi între -6 și -4 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi mai mare îndeosebi în ziua de vineri 12 ianuarie și spre finalul perioadei de prognoză, după 16 ianuarie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here