În țară se vor înregistra și – 12 grade. La Tecuci vor fi – 9 grade!

0
42

Meteorologii anunță vreme rece, chiar geroasă pentru primele zile ale săptămânii 8 – 14 ianuarie, cu temperaturi scăzute care vor atinge și – 12 de grade. Ninsorile vor fi prezente în jumătatea de nord a Moldovei și la munte, iar în Maramureș, Crișana, Banat și în estul Transilvaniei pe timpul nopții – local va fi și lapoviță.

Pentru luni, 8 ianuarie, ANM anunță că vremea va fi predominant închisă și se va răci accentuat în toate regiunile, devenind geroasă noaptea în mare parte din Moldova și local în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe parcursul zilei în Transilvania, Oltenia, Muntenia și Dobrogea se vor semnala precipitații mixte, iar în rest va ninge și cu precădere în estul țării pe alocuri vor mai fi depuneri de polei. Noaptea, temporar va ninge slab cantitativ în majoritatea regiunilor. Vântul va continua să prezinte intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu rafale în general de 55…70 km/h, viscolind temporar ninsoarea și amplificând senzația de frig. Temperaturile maxime se vor încadra între -7…-6 grade în nordul extrem al Moldovei și 7 grade în zona deluroasă a Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -12 și -2 grade. 

                                                            

La Tecuci, luni se va înregistra o temperatură minimă  – 7 grade. Va ninge din nou, începând de seară, de la ora 18.00, și până în dimineața zilei de marți, 9 ianuarie, zi în care în zonă se va înregistra o temperatură minimă de – 8 grade. Pentru miercuri, 10 ianuarie, meteorologii ANM anunță că ninsorile se opresc în zona Tecuciului dar minima zilei va fi – 9 grade.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here